Gyprocwerken

SVM is gespecialiseerd in het plaatsen van gyproc.

Scheidingswanden, voorzetwanden, afwerken van eenvoudige plafonds of moeilijke plafonds zoals bijvoorbeeld zolderruimtes? Nieuwbouw of renovatie? Geen enkel probleem. Wij plaatsen ze voor u en maken gebruik van de correcte gyprocplaten, profielen en afwerkingsproducten.

Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl handelt SVM op basis van uw behoefte. Dit kan beginnen bij de afbraak van een oude constructie, gevolgd door de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, waarop vervolgens de platen worden vastgezet, om tenslotte te worden bijgewerkt met filler en finish.

Wij leveren kwaliteit en zorgen voor een perfecte en egale afwerking. Alle gyprocconstructies zijn schilderklaar na plaatsing. Het verschil tussen gyproc en bepleistering is onzichtbaar!

Dit alles met het oog op de gestelde eisen aan brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie, en het design. Bent u van plan om enkele Gyprocwerken te laten uitvoeren, neem dan gerust eens contact op met ons voor informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat.