Schilderwerken

SVM is een gespecialiseerd schildersbedrijf. Je kan er terecht voor alle binnen-, buitenschilderwerken en schildertechnieken.

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan afwerking van wanden en plafonds, deuren, kozijnen, trappen, lambrisering maar ook meubels.

Buiten zijn het vooral kozijnen en deuren, wanden/muren, daklijsten, balkons, alles wat u maar geschilderd wilt hebben. Schilderen op vlies , behangwerk, speciale decoratietechnieken, gordijnen en overgordijnen, tapijt en linoleum, laminaat, enz.. Alle opdrachten van klein tot groot, woonhuis, villa, scholen, burelen, ziekenhuis, appartementen enz... Alles is mogelijk.

De vakkennis van SVM en de kwaliteit van de Sikkens-producten garanderen voor jaren een perfecte staat van het schilderwerk aan uw woning.

Kleuradvisering

Heel wat mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur. Kleuren bepalen nochtans de sfeer die een interieurinrichting uitstraalt en zal dus een groot verschil maken op de gemoedstoestand. Om een optimaal resultaat te verkrijgen is het ook heel belangrijk de juiste interieur kleuren combinaties te kiezen.

Het maken van de juiste kleurkeuzes en kleurcombinaties is echter niet altijd gemakkelijk. Of het nu gaat om de kleur van de buitenzijde van uw huis of de juiste afstemming van uw interieurkleuren, wij beschikken over die specifieke vakkennis en wij staan u graag vrijblijvend bij met ons advies.